Medial vägledning

Medial vägledning: vägledning i stora livsfrågor, att se och belysa olika sätt att nå dina privata mål.

Medial vägledning: vägledning i stora livsfrågor, att se och belysa olika sätt att nå dina privata mål.

Via intuition som är mycket stark, kärleksfull och god så får jag till mig bilder, information för din situation och hur du kan påverka den positivt. Jag kanaliserar ljuset till ditt liv, jag använder mig av solens, universums och änglars ljus som hjälper dig framåt på din livsväg. Jag ger dig verktyg för att bli en mästare på att hantera ditt liv och situationer som uppstår på din livsväg. Vi tittar tillsammans på mönster som behöver förändras eller skapas, och vi gör detta tillsammans på ett varsamt och kärleksfullt sätt. Vi ser tillsammans på hur ditt liv ser ut just nu och vi ser även in i framtiden, hur du kan påverka ditt liv och leda det i den riktning som du önskar. Om du vill så kan vi även titta på tidigare liv som ibland kan hindra saker i detta liv. Medial vägledning helar ditt liv, där jag samarbetar med änglar och mästare, uppstigna mästare.

Varför välja mig för medial vägledning?

Jag, Mari, är ärlig och seriös. Jag har 100 % tystnadsplikt i mitt arbete för att hjälpa dig hitta din livsväg, hitta glädjen i ditt liv och att se det positiva genom medial vägledning. Jag ser dina relationer, ekonomi, kärlek, livsval, boende, arbete och vänner. Du kan fråga mig om allt, ingen fråga är för stor eller för liten. Jag är en lugn och trygg samtalscoach i livets svåra perioder och jag har stark empati och ödmjukhet. Jag ger medial vägledning till många kunder som ringer mig regelbundet, kunder mellan 18 och 100 år. Det är kvinnor, män, bönder, läkare, politiker, psykologer, diversearbetare, sjuksköterskor, andra mediala vägledare, healers, ”hemmamän” och ”hemmafruar”, pensionärer, undersköterskor, IT-utvecklare, m.m. som tar kontakt med mig i sina försök att leda sitt liv på rätt väg. Vi behöver alla vägledning i vårt liv, vem vi än är och vad vi än gör. Väldigt många av mina återkommande kunder säger att de är tacksamma för min vägledning och att det är klockrena svar. Mina kanaler är rena och fördomsfria.

Jag, Mari, är klarseende, clairvoyant, har telepatisk förmåga och förmedlar änglarnas budskap. Jag kanaliserar budskap till dig från änglarna. De ger dig information om din livssituation och hur du kan hantera den. Du får klara, tydliga, kanaliserade svar. Du väljer själv din framtid och ditt liv, vi tittar tillsammans på hur du kan påverka ditt liv i den rätta riktningen för dig. Många får kraft och styrka av att ha ett samtal med mig och änglarna, kraft att hitta det positiva i sitt liv. Jag, tillsammans med änglarna arbetar med healing och beskydd till alla våra kunder, till situationer, till det som är svårt.

Änglarna är tacksamma för att få ge oss änglavakt.

0900 10 11 550 (17kr/min)