Medial vägledning

Medial vägledning: vägledning i stora livsfrågor, att se och belysa olika sätt att nå dina privata mål.

Medial vägledning: vägledning i stora livsfrågor, att se och belysa olika sätt att nå dina privata mål.

Via intuition som är mycket stark, kärleksfull och god så får jag till mig bilder, information för din situation och hur du kan påverka den positivt. Jag kanaliserar ljuset till ditt liv, jag använder mig av solens, universums och änglars ljus som hjälper dig framåt på din livsväg. Jag ger dig verktyg för att bli en mästare på att hantera ditt liv och situationer som uppstår på din livsväg. Vi tittar tillsammans på mönster som behöver förändras eller skapas, och vi gör detta tillsammans på ett varsamt och kärleksfullt sätt. Vi ser tillsammans på hur ditt liv ser ut just nu och vi ser även in i framtiden, hur du kan påverka ditt liv och leda det i den riktning som du önskar. Om du vill så kan vi även titta på tidigare liv som ibland kan hindra saker i detta liv. Medial vägledning helar ditt liv, där jag samarbetar med änglar och mästare, uppstigna mästare.

Varför välja mig för medial vägledning?

Jag, Mari, är ärlig och seriös. Jag har 100 % tystnadsplikt i mitt arbete för att hjälpa dig hitta din livsväg, hitta glädjen i ditt liv och att se det positiva genom medial vägledning. Jag ser dina relationer, ekonomi, kärlek, livsval, boende, arbete och vänner. Du kan fråga mig om allt, ingen fråga är för stor eller för liten. Jag är en lugn och trygg samtalscoach i livets svåra perioder och jag har stark empati och ödmjukhet. Jag ger medial vägledning till många kunder som ringer mig regelbundet, kunder mellan 18 och 100 år. Det är kvinnor, män, bönder, läkare, politiker, psykologer, diversearbetare, sjuksköterskor, andra mediala vägledare, healers, ”hemmamän” och ”hemmafruar”, pensionärer, undersköterskor, IT-utvecklare, m.m. som tar kontakt med mig i sina försök att leda sitt liv på rätt väg. Vi behöver alla vägledning i vårt liv, vem vi än är och vad vi än gör. Väldigt många av mina återkommande kunder säger att de är tacksamma för min vägledning och att det är klockrena svar. Mina kanaler är rena och fördomsfria.

Jag, Mari, är klarseende, clairvoyant, har telepatisk förmåga och förmedlar änglarnas budskap. Jag kanaliserar budskap till dig från änglarna. De ger dig information om din livssituation och hur du kan hantera den. Du får klara, tydliga, kanaliserade svar. Du väljer själv din framtid och ditt liv, vi tittar tillsammans på hur du kan påverka ditt liv i den rätta riktningen för dig. Många får kraft och styrka av att ha ett samtal med mig och änglarna, kraft att hitta det positiva i sitt liv. Jag, tillsammans med änglarna arbetar med healing och beskydd till alla våra kunder, till situationer, till det som är svårt.

Änglarna är tacksamma för att få ge oss änglavakt.

De på andra sidan tar ofta kontakt med Mari och vill belysa något viktigt i ditt liv.

Mari har mycket god kontakt med andra sidan, kontakt med dina vänner och släkt på andra sidan. Våra vänner och släktingar från andra sidan följer oss och är med oss i vardagen. De på andra sidan vill oss väl och de bryr sig om oss och vill att vi ska vara lyckliga.

Som medial kan Mari hjälpa vilsna själar över på andra sidan. 


Jag, Mari, har alltid varit medial, jag har arbetat medialt i många år och jag har en medial medfödd förmåga, vilket innebär att jag var medial redan som barn. Jag har god medial förmåga i livet och jag har utvecklat min mediala förmåga. Som medial har jag stor förmåga till empati, och jag känner av energier kring människor. Medial innebär att jag är klarseende, jag är också clairvoyant och det innebär att jag får till mig bilder av dåtid nutid och framtid. Jag är även clairaudient, vilket innebär att jag hör budskap. Budskapen kan komma som känsla. Jagkan även som medial hitta försvunna saker.

Mari är ett eftertraktat medium och har hundratals nöjda och återkommande kunder.


Mari har arbetat som ett professionellt medium i mer än 30 år. Som medium kan jag se dina tidigare liv, men fokuserar på det endast om det livet stör balansen i detta liv. Många ringer medium Mari då de känner trygghet, inlevelseförmåga och empati. Som medium har jag ett stort ansvar att vägleda kärleksfullt och seriöst. Mari är ett klarsynt medium som har mycket bred kompetens.

Moder Maria, ärkeänglar som Mikael och Rafael och alla änglaskaror som finns för oss vill hjälpa och vägleda oss. Jag har som medium tillgång till det änglarna visar och vägleder mig till att vägleda mina kunder på ett ärligt och uppriktigt sätt. Jag är ett medium med mycket utvecklade förmågor och visdom, jag ser sanningen som förmedlas till mig via änglarna. Mari är ett medium som snabbt ser mönster, och vägleder hur du kan förändra dina mönster om du vill. Jag är ett Medium som känner in och hör budskapen till dig, klarsynt och tydligt. Jag är ett träffsäkert medium i kärleksfrågor, ekonomi, arbete och andra livsfrågor. Som medium tittar jag på alla områden i ditt liv om du vill detta. Medium Mari har lång andlig utbildning av de stora mästarna, både stora världsliga lärare och lärare som vita brödraskapet på andra sidan som moder Maria, Jesus, Hilarion, och El Morya. Medium Mari är född med mediala gåvor som utvecklats under livets gång.

Andlighet – tro och sökande efter något högre
Det finns andliga övningar som bön, meditation, vara i tysthet, ha en inre mantra, att gå in i sig själv och få vägledning. Mari hjälper dig att hitta en andlig övning som passar dig om du vill öva på det. Detta hjälper dig att hitta din livsväg. Den inre friheten skapar utrymme för lyhördhet att hitta sin inre röst. Andliga övningar för att fatta rätt beslut i ditt liv. Andlighet öppnar upp att höra din inre vägledning. Andlighet att skilja på konstruktiva eller destruktiva krafter i ditt liv.

Utveckling
Som människor är vi alltid i utveckling, ibland fastnar man, är på fel spår kan man tycka, du kan då få hjälp via medial utveckling att hitta rätt i ditt liv, så att du kan må riktigt bra. Hela livet är i utveckling, och stannar man i utvecklingen så mår man oftast inte bra. Våra liv är till för utveckling. Vi ber änglarna om healing, utveckling, stöd, om information i viktiga frågor. Viktigt att vi tar änglarnas budskap till oss och tackar dem för vad de vill förmedla. Mari ger råd om hur du kan vägleda dig själv i ditt liv. Det behövs tid att lära känna sig själv, tid att stressa av, tid för dig själv. Människor behöver kärlek, människor behöver glädje, människor behöver människor. Alla människor är unika, vi människor har olika behov. Ställ dina frågor till mig, Mari och till änglarna. Du får alltid svar på dina frågor, ofta får du svar innan du frågat. Alla frågor är VÄLKOMNA. Jag känner in ditt liv, jag känner in de frågor du har. Jag känner änglarna runt mig och förmedlar änglarnas svar.

Livet
När man är mitt uppe i livet så kan det vara svårt att stanna av och lyssna på sitt inre. Livet är till för att levas, att älska sig själv och andra, men ibland är livet tungt, då finns Mari med änglarna här för dig. Andevärlden finns alltid omkring oss, andevärlden vill gärna ha kontakt med oss och önskar att vi lyssnar på dem. Det är lätt att ta kontakt med Mari, bara lyft telefon och slå 0900-1011550. Du får lika bra vägledning via telefon som vid fysiskt möte, eller bättre, då hela jag kan gå in i det intuitiva och till 100% fokusera på svaren. Maris telefon ser inte ditt telefonnummer för att du ska få vara anonym. Din och min kontakt blir lika bra per telefon som ett möte. Du kan sitta i din sköna soffa och ta upp telefon och ringa, snabbt, enkelt, smidigt och med snabba svar. Viktigt för mig och änglarna är att du känner dig trygg i vårat samtal och att du vet att det aldrig lämnas ut vad som sägs mellan oss. Det är också viktigt att vi är ärliga och raka med varann. Viktigt för mig att du känner förtroende för mig. Alla frågor är viktiga som du vill ställa, det finns inga konstiga eller dumma frågor. Alla frågor är välkomna.

Energi
Jag känner av energier, jag känner in din situation, jag känner in änglarnas budskap och jag känner till många helande metoder som kan hjälpa dig i ditt vardagliga liv. Du får energi av våra samtal, du frigör energi genom att hitta nya väger i ditt liv och du får energi av att följa din livsväg. Jag är öppen för alla frågor som rör ditt liv, jag är öppen för svåra frågor och jag är öppen för allt som rör dig i ditt liv.

0900 10 11 550 (17kr/min)