I varje situation

finns där alltid positiva möjligheter!

I varje situation

finns där alltid positiva möjligheter!

ANDLIG VÄGLEDNING för klarhet

Personlig coach FÖR dina livsfrågor

Spådom och andlig vägledning med det seriöst medium på Änglavakt. Ring för andlig vägledning för att vägleda 

dig att utveckla och fördjupa kontakten med dig själv och ditt personliga liv samt att lyssna till ditt hjärta och utveckla din intuition och välbefinnande.LÅNG ERFARENHET OCH UTBILDNING

Jag som ger andlig, medial vägledning med samtalsstöd och tarotkort har lång erfarenhet av traditionell och alternativ medicin. Utbildad sjuksköterska och kroppsterapeut. Min erfarenhet finns även med cancervård, kvinnojourer, fosterbarn, meditation och självläkande terapiformer. Lång utbildning inom det mediala. reikihealing och andningspedagog och mer. Jag har väglett medialt per telefon sedan 2010 och har många nöjda återkommande kontakter.


ANDLIG MEDMÄNNISKA
Jag har alltid varit medial och med stort intresse och kunskap om människor som helhet, kropp och själ har jag arbetat medialt i över 30 år.


LIVSERFAREN, EMPATISK OCH GENOMSNÄLL
Med stor livserfarenhet trivs jag med att stödja människor att hitta balans och lycka i livet. Jag bryr mig om mina medmänniskor, du får en personlig coach i dina livsfrågor. 


BESKYDD
Jag jobbar med beskydd. Med mig som din samtalscoach slipper du belasta dina vänner och närstående. Jag kommer att ge dig hopp i en svår livssituation och visa dig hur du kan hitta och se alla möjligheter som finns till ditt förfogande. Jag jobbar med hoppet som redskap och att i en negativ situation visa det positiva och möjligheterna som alltid finns. Det kan vara svårt att se och det är där jag kommer in i bilden med ett samtal eller flera för att få ordning i kaoset och bli trygg inför framtiden. 


HUR GÅR DET TILL?

Med tydliga svar ger jag seriös vägledning där du tar besluten. Jag arbetar med vägledning via änglar och de uppstigna mästarna. Jag har hjälp av min andlighet och änglakontakter och öppnar upp för dem så att de kan ge vägledningar i samarbete med mitt sunda förnuft och fötterna på jorden.


BETALNING 
Följer Etiska rådets anvisningar för betalteletjänster. Du måste vara 18 år för att ringa. 

Varmt välkommen!