bli spådd med tarotkort VIA TELEFON 0900-10 11 550

MEDIAL VÄGLEDNING MED TAROTKORT

Ring Änglavakt för att bli spådd med tarotkort av ett seriös medium. Tarotkorten ger medial och andlig vägledning och syftar till att visa dig vägen mot framgång och utveckling i ditt liv.

NYFIKEN PÅ FRAMTIDEN?

Jag svarar i telefon dygnet runt. Med tarotkort och samtalsstöd får du vägledning när det gäller relationer, hälsa, arbete, kärlek, ekonomi och vägval.

STÖD & VÄGLEDNING

Som samtalscoach ger jag dig stöd och vägledning i situationer som ensamhet, depression, svårigheter i vardagen. Hitta dig själv, någon som lyssnar och förstår dig. Utbrändhet, mobbing, relationer, sorg, missbruk, hot och våld i nära relationer, ohälsa, sjukdom, arbete, oro, barn, demens och dödsfall. Vi hittar dina resurser för att lyckas!

BLI FRI FRÅN DET JOBBIGA I LIVET

Att börja prata om problemet är ett bra sätt att börja lösa det. Bli fri ifrån det som varit jobbigt i livet. Samtal startar läkningsprocessen. Svåra minnen, gammal sorg är bra att prata om.

LÄKNINGSPROCESSEN BÖRJAR MED ETT SAMTAL

Prata om det som tynger ditt hjärta. Ta små steg i början för att sedan ta lite större. 

SPÅDOM MED TAROTKORT

Tarotkort började användas redan på mitten av 1400-talet i Italien. Sedan 1700-talet har tarotkort använts för spådomar och första gången en spådom med tarotkort omnämns är i boken Le Monde primitif som gavs ut under 1770-talet. Från och med 1700-talet blev spådam ett ord som användes för de som använde sig av tarotkort för att ge andlig vägledning.

TYSTNADSPLIKT

Ett medialt samtalsstöd med tystnadsplikt för dig som behöver medial vägledning in i framtiden med hjälp av tarotkort.

PRATA MED SAMMA PERSON NÄR SOM HELST PÅ DYGNET

Ibland behöver man någon att prata med och då finns jag här för dig. Du kan ringa mig oavsett vilken tid det är på dygnet. Behöver du exempelvis någon att prata med på natten är det bara att ringa mig. När du behöver någon att prata med svarar jag, dygnet runt.

Du som är över 18 år är välkommen att ringa när du vill på dygnet,
7 dagar i veckan.

Ring mig på 0900–10 11 550 (samtalet kostar 17kr/min).
Vi hörs!
Mari

Tarotkort