bli spådd med tarotkort VIA TELEFON 0900-10 11 550

Medial vägledning med tarotkort 

Ring Änglavakt för att bli spådd med tarotkort av ett seriös medium. Tarotkorten ger medial och andlig vägledning och syftar till att visa dig vägen mot framgång och utveckling i ditt liv.


NYFIKEN PÅ FRAMTIDEN?
Jag svarar i telefon dygnet runt. Med tarotkort och samtalsstöd får du vägledning när det gäller relationer, hälsa, arbete, kärlek, ekonomi och vägval. 


STÖD & VÄGLEDNING
Som samtalscoach  ger jag dig stöd och vägledning i situationer som ensamhet, depression, svårigheter i vardagen. Hitta dig själv, någon som lyssnar och förstår dig. Utbrändhet, mobbing, relationer, sorg, missbruk, hot och våld i nära relationer, ohälsa, sjukdom, arbete, oro, barn, demens och dödsfall. Vi hittar dina resurser för att lyckas!

 
BLI FRI FRÅN DET JOBBIGA I LIVET
Att börja prata om problemet är ett bra sätt att börja lösa det. Bli fri ifrån det som varit jobbigt i livet. Samtal startar läkningsprocessen. Svåra minnen, gammal sorg är bra att prata om. 


LÄKNINGSPROCESSEN BÖRJAR MED ETT SAMTAL
Prata om det som tynger ditt hjärta. Ta små steg i början för att sedan ta lite större. 

Tarotkort

TYSTNADSPLIKT

Ett medialt samtalsstöd med tystnadsplikt för dig som behöver medial vägledning in i framtiden med hjälp av tarotkort. PRATA MED SAMMA PERSON NÄR SOM HELST PÅ DYGNET

Du som är över 18 år är välkommen att ringa när du vill på dygnet, 7 dagar i veckan. Ring mig på 0900–10 11 550 (samtalet kostar 17kr/min).


Vi hörs!
Mari

Tarotkort